GastroMax - Fällbart Rivjärn Svart/Rostfri

Beställ GastroMax - Fällbart Rivjärn Svart/Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Fällbart Rivjärn Svart/Rostfri inom kategorin Rivjärn.

Produktinformation

Ett praktiskt och stilrent, fällbart rivjärn från Gastromax vars två sidor ger olika rivmöjligheter. Öppnas och låses för säker rivning.

Se gärna också

Microplane - Gourmet Gåvoset 3 delar -25%

Gåvoset från Microplanes gourmetserie i 3 delar. Setet består av:

- Rivjärn med ultraskarpt fotoetsat blad i rostfritt stål och ett mjukt handtag. Den halkfria foten förhindrar att rivjärnet glider under användning.

- Premium Classic zester är det ultimata rivjärnet för att finriva citrus, parmesan, choklad och mycket mycket mer. Verktyget är en favorit bland kockar runt om i världen och rekommenderas alltid för sitt ultraskarpa blad, som kommer att hålla i flera år in i framtiden.

I presentsetet ingår den skärtåliga handsken som gör att du inte behöver oroa dig så mycket när du arbetar med vassa blad från rivjärn, mandolin eller köksknivar. Handsken passar båda händerna och kan töjas för att passa de flesta handstorlekar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Craft

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Gefu

Se alla produkter