Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Eukalyptus

Jämför produkt 100% Eterisk Olja Eukalyptus online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 100% Eterisk Olja Eukalyptus i kategorin REA 30 rabatt här hos oss.

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk olja Eukalyptus är utvunnen av eukalyptusblad. En favorit inom aromterapi tack vare sin uppfriskande och friska doft.

En örtig eterisk olja, utvunnen ur eukalyptusblad. Inom aromaterapi anses eukalyptus uppfriskande och stödjande för luftvägarna.

Den är även omtyckt i liniment och salvor för insektsbett. Framställd genom ångdestillering.

Booming Bob tillverkar produkter för hudvård och eteriska oljor där de naturliga ingredienserna får stå i fokus utan onödiga tillsatser. Här skäms man inte för sitt innehåll och visar upp ingredienserna på produktens framsida.

Se gärna också

Pure Castile Liquid Soap Baby Mild -77%

Dr Bronner Castile Liquid Soap Baby Mild är en vegansk, mild oparfymerad tvål av ekologiska oljor som kan användas för ansikte, hår, händer och kropp. Castile Liquid Soap är vegansk och tillverkad av naturliga ekologiska oljor av kokosnöt, oliv och jojoba. Produkten är ej testad på djur och innehåller inga syntetiska konserveringsmedel, rengöringsmedel eller skummedel. Denna tvål har massor med möjligheter då den fungerar utmärkt som tvål för ansikte, händer och till hela kroppen samt även håret. Dessutom kan den med fördel användas för rengöring i hemmet till exempelvis golv, bänkar och även som diskmedel. Detta är onekligen en tvål med massor av användningsområden. Dr Bronner är ett familjeföretag som tillverkat tvålar i generationer. Deras produkter är väl beprövade och omtyckta för sin funktionalitet och miljötänk. Tvålen är biologiskt nedbrytningsbar och förpackad i 100% återvunnet plastmaterial. Baby Mild är oparfymerad och mild men Castile Liquid Soap finns även i flera uppfriskande dofter med eteriska oljor. Vilken blir din favorit?

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023