Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Timbra Potatisstöt 19,2 cm Rostfri

Jämför produkt Gefu - Timbra Potatisstöt 19,2 cm Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Timbra Potatisstöt 19,2 cm Rostfri i kategorin Potatisstötar här hos oss.

Produktinformation

Timbra Potatisstöt 19,2 cm från Tyska Gefu är en praktisk och behändig potatisstöt som smidigt förvandlar kokt potatis och grönsaker till perfekt, underbart krämig puré. Timbra är gjort i ett stycke för att skapa stabilitet och har en perforering som underlättar arbetet.

Se gärna också

de Buyer - B Bois Potatisstöt 29 cm -25%

En snygg och praktisk potatisstöt från De Buyer som är en del av den eleganta serien B Bois. Stöten är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och handtaget är tillverkat i bokträ - två mycket hållbara material. Det är ett praktiskt redskap när du ska göra eget potatismos eller mosa liknande råvaror.

Potatisstompen är behandlad med bivax och har ett ergonomiskt utformat handtag vilket gör den bekväm att använda och med det praktiska hålet på handtaget kan du hänga upp den vid förvaring.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Avfallshinkar

Avfallshinkar från Wesco

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Eva Solo

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Louise Roe Copenhagen

Se alla produkter