Afroart - Girlang Fågel Papper 135 cm Multi

Jämför produkt Afroart - Girlang Fågel Papper 135 cm Multi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Girlang Fågel Papper 135 cm Multi i kategorin Posters och ramar här hos oss.

Produktinformation

Dekorera ditt hem med denna färgglada girlang av fåglar från Afroart. Häng den i fönstret eller kanske över barnsängen, fin att ligga och titta på när man ska somna.

Tillverkad på Nepals sluttningar av busken Daphne Cannabina, lokalt kallad Lokta. Nepal är känt för sin handpapperstillverkning och där finns en lång tradition i detta hantverk.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Posters och ramar från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
Iittala - Aalto Affisch Skiss 50x70 cm Brun

Posters och ramar från Iittala

Se produkter inom Posters och ramar från Iittala.
Oyoy - Affisch 30x40 cm Lejon

Posters och ramar från Oyoy

Utforska allt inom Posters och ramar från Oyoy.
Kunskapstavlan® - Poster 30x40 cm Glas

Posters och ramar från Kunskapstavlan®

Utforska allt inom Posters och ramar från Kunskapstavlan®.
Ibride - Parnasse Tallrik Del été 27 cm 2-pack

Posters och ramar från Ibride

Utforska allt inom Posters och ramar från Ibride.
Georg Jensen - Legacy Fotoram 25x30cm Rostfritt stål

Posters och ramar från Georg Jensen

Utforska allt inom Posters och ramar från Georg Jensen.

Se gärna också

Kunskapstavlan® - Poster 50x70 cm Food Pharmacy Näringsjägarskolan

LIMITED EDITION I SAMARBETE MED FOOD PHARMACYMed den här tavlan på väggen får du en överblick med handfasta tips på hur du får in mer näring i vardagen. Perfekt att ha hängandes i köket! Med den här tavlan vill vi inspirera och peppa dig till att äta mer näring och fibrer så ofta det går. Försök att sluta tänka på vad du ska ta bort och fokusera i stället på vad du kan lägga till vid varje måltid för att öka ditt näringsintag. Och nästan det viktigaste av allt, var snäll mot dig själv och njut på vägen.Kunskapstavlan® produceras på ett miljövänligt matt premiumpapper. Pappret är åldersbeständigt och märkt med EU Ecolabel och FSC. Alla tavlor signeras med vårt handpräglade sigill vilket gör varje exemplar unikt. Producerade på ett Svanencertifierat tryckeri i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023