Sidan innehåller annonslänkar

Airam Rio LED plafond Ø400mm

Beställ Airam Rio LED plafond Ø400mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Rio LED plafond Ø400mm inom kategorin Plafonder.

Produktinformation

Plafond Rio LED plafond Ø400mm Airam Enkel installationLed-plafond fö;r allmä;nbelysning i hemmiljö;, utmä;rkt fö;r t.ex. badrum, tvä;ttstuga, garage och carport.

Enkel att installera direkt i eldosa. Fö;r torra och vå;ta utrymmenIP44 fö;r så;vä;l torra som vå;ta utrymmen och testad fö;r temp.intervall -30 °C till +45 °C.

Andra varianterFinns i två; storlekar och effekter. Serien omfattar ä;ven en modell med radarbaserad rö;relsedetektor (mikrovå;gsradar) med instä;llbart detektionsområ;de, brinntid och skymningsrelä; (lux-brytare).

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Plafonder från andra varumärken

Plafond Bullo

Plafonder från Belid

Visa produkter inom Plafonder från Belid.
Aneta NICOSIA 16019-20 krom/opal

Plafonder från Aneta

Se vad Aneta har inom Plafonder.
Plafond Ø 42 cm

Plafonder från PR Home

Här har vi samlat Plafonder från PR Home.
Globen Lighting Ray Svart

Plafonder från Globen Lighting

Här har vi samlat Plafonder från Globen Lighting.
Airam Rio LED plafond Ø305mm

Plafonder från Airam

Utforska allt inom Plafonder från Airam.
By Rydéns Dolores grå 202200-4500

Plafonder från By Rydéns

Se vad By Rydéns har inom Plafonder.

Se gärna också

By Rydéns Gross Ø50 cm amber4200990-5503

<h2>Plafond Gross &Oslash; 50 cm amber 4200990-5503 By Ryd&eacute;ns</h2> <p>Att v&auml;lja r&auml;tt taklampa kan vara sv&aring;rt, men med Gross <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/plafonder">plafond</a> fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/by-rydens-start">By Ryd&eacute;ns</a> &auml;r du garanterad en riktig stors&auml;ljare. Gross plafond &auml;r en modern och exklusiv taklampa som skapar en fantastisk atmosf&auml;r i ditt hem. Med sina 24 skira glaskulor i molnform blir Gross plafond ett riktigt blickf&aring;ng som ger ditt hem det lilla extra.</p> <p><strong>En plafond f&ouml;r alla rum<br /></strong>Gross plafond passar perfekt i alla typer av rum. Oavsett om du vill ha en imponerande taklampa i ditt vardagsrum, ett ljust moln &ouml;ver matbordet eller en v&auml;lkomnande belysning i hallen - kommer Gross plafond&nbsp;att g&ouml;ra jobbet. Det &auml;r en taklampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska inredningar.</p> <p><strong>Storlek och ljuskrav<br /></strong>Den h&auml;r st&ouml;rre varianten av Gross plafond har en diameter p&aring; hela 50 cm, vilket g&ouml;r den till en stor taklampa som kommer att ta plats i ditt hem. F&ouml;r att ge Gross plafond det b&auml;sta m&ouml;jliga ljuset, rekommenderar By Ryd&eacute;ns sex dimbara LED-ljusk&auml;llor med G9-sockel.</p> <p><strong>En designklassiker<br /></strong>Gross-serien &auml;r en modern klassiker som finns i flera olika modeller och f&auml;rgst&auml;llningar. Med sin exklusiva design och h&ouml;ga kvalitet &auml;r Gross plafond en taklampa som inte kommer att g&aring; ur stil. Det &auml;r en investering i ditt hem som du kommer att kunna njuta av i m&aring;nga &aring;r fram&ouml;ver.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023