Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Pastamaskin Perfetto

Beställ Gefu - Pastamaskin Perfetto på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Pastamaskin Perfetto inom kategorin Pastamaskiner.

Produktinformation

Omfamna din inre Italienare och bli en riktig pastamästare! Med denna vevdriva pastamaskin kan du producera tre varianter av färsk, hemmagjord pasta; tagliolini, tagliatelle, lasagne.Passar för degar på en maxbredd av 14,5 cm.

Se gärna också

Gefu - Perfetta Pastamaskin Rostfri

Gefus Perfetta pastamaskin levererar enkelt färsk pasta i form av tagliolini, tagliatelle och lasagne, och ger dig på så sätt massor av möjligheter till att göra italiensk mat från grunden. Inställbar tjocklek på degen från 0,2 till 3 mm.

Med sitt klassiska utseende och enkla funktion passar den här pastamaskinen in i alla sorters kök, och är även mycket smidig att använda. Den glidsäkra basen garanterar att maskinen står stadigt på bänken då den brukas.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Arabia

Se alla produkter
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Strong

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Eva Solo

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter