Fiskars - Hard Face Omelett-/Pannkakspanna 22 cm

Jämför produkt Fiskars - Hard Face Omelett-/Pannkakspanna 22 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Hard Face Omelett-/Pannkakspanna 22 cm i kategorin Pannkakspannor här hos oss.

Produktinformation

Fiskars Hard Face omelett- och pannkakspanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen har utomordentliga non-stick egenskaper och är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala.

Se gärna också

Skeppshult - Traditional Pannkakspanna med trähandtag 23 cm -25%

PTraditionell pannkakspanna med handtag i bok från Skeppshult. Denna gjutjärnspanna kan du med rätt skötsel ha hela livet. Stekpannan har en naturlig non-stickyta av svensk ekologisk rapsolja som förbättras med tiden - gjutjärnskärl är gjorda att hålla år efter år. Trots att värmekällor kommer och går kommer alltid gjutjärnet bestå - denna gryta kan du nämligen ha på alla värmekällor, från öppen eld till induktionshäll. I en väl infettad gjutjärnspanna behövs det dessutom inte mycket fett.

Botten är hela 5 mm tjock och sprider värmen jämnt för att ge en fin stekyta. Tack vare trähandtaget slipper du bränna dig vid matlagningen. Varje detalj gjuts i en unik sandform i Skeppshults gjuteri i de småländska skogarna, och kanterna slipas för hand. Därför blir varenda skepphultprodukt unik och ingen är den andra exakt lik. Alla Skeppshults produkter tillverkas med 25 års gjutjärnsgaranti.

Skeppshult Traditional Pannkakspanna med trähandtag är 23 cm i diameter och är inklusive handtaget 47 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från OBH Nordica

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Gustavsberg

Se alla produkter
Ljusslinga utomhus jul

Ljusslinga utomhus jul från Konstsmide

Se alla produkter
Kaffepressar

Kaffepressar från Bialetti

Se alla produkter