Anders Petter - Stenfors Pannkakspanna Keramisk 24 cm

Beställ Anders Petter - Stenfors Pannkakspanna Keramisk 24 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Stenfors Pannkakspanna Keramisk 24 cm inom kategorin Pannkakspannor.

Produktinformation

Från Anders Petter och serien Stenfors kommer denna pannkakspanna med keramisk beläggning vilket underlättar stekningen. Perfekt till pannkakor, plättar, raggmunk och crêpes.

Handtaget är i rostfritt stål med upphängningshål i toppen så möjligheten finns att hänga upp pannan efter användning.Pannan har en bottendiameter på 21,5 cm och kanterna lutar lätt utåt vilket förenklar användningen.Komplettera gärna med en stekspade från samma serie så är du redo för att vända många pannkakor.Lätt som en plätt!Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer. .

Pannkakspannor från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Fiskars - Hard Face Plättlagg 24 cm

Pannkakspannor från Fiskars

Här har vi samlat Pannkakspannor från Fiskars.
Upp till 30% rabatt
de Buyer - Mineral B Element Pannkakspanna 24 cm

Pannkakspannor från de Buyer

Utforska allt inom Pannkakspannor från de Buyer.
Upp till 26% rabatt
Skeppshult - Traditional Plättlagg med Trähandtag 23 cm

Pannkakspannor från Skeppshult

Visa produkter inom Pannkakspannor från Skeppshult.
Upp till 25% rabatt
Anders Petter - Stenfors Plättlagg 7 plättar

Pannkakspannor från Anders Petter

Se vad Anders Petter har inom Pannkakspannor.

Se gärna också

de Buyer - Mineral B Element Blinipanna 12 cm -25%

Blinipanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Passar utmärkt för stekning av ett ägg eller pannkaka. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar "släpp lätt-effekten" under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023