Anders Petter - Plättjärn 6 Hjärtan Emaljerad Gjutjärn Röd

Jämför produkt Anders Petter - Plättjärn 6 Hjärtan Emaljerad Gjutjärn Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Plättjärn 6 Hjärtan Emaljerad Gjutjärn Röd i kategorin Pannkakspannor här hos oss.

Produktinformation

Plättjärn 6 Hjärtan Emaljerad Gjutjärn Röd från Anders Petter är en charmig plättlagg i en vackert varmröd färg med en cremefärgad insida. Med 6 hjärtformade plättar kan du enkelt skapa härliga små munsbitar som är perfekta för frukost eller dessert.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Pannkakspannor från andra varumärken

Upp till 26% rabatt
Skeppshult - Traditional Plättlagg med Trähandtag 23 cm

Pannkakspannor från Skeppshult

Visa produkter inom Pannkakspannor från Skeppshult.
Upp till 25% rabatt
Fiskars - Hard Face Plättlagg 24 cm

Pannkakspannor från Fiskars

Här har vi samlat Pannkakspannor från Fiskars.
Upp till 25% rabatt
Ariete - Party Time Crepepanna Blå

Pannkakspannor från Ariete

Se vad Ariete har inom Pannkakspannor.
Anders Petter - Stenfors Plättlagg 7 plättar

Pannkakspannor från Anders Petter

Se vad Anders Petter har inom Pannkakspannor.
GreenPan - Barcelona Pro Pannkakspanna 24 cm

Pannkakspannor från GreenPan

Se vad GreenPan har inom Pannkakspannor.
de Buyer - Mineral B Element Blinipanna 12 cm

Pannkakspannor från de Buyer

Visa produkter inom Pannkakspannor från de Buyer.

Se gärna också

Anders Petter - Stenfors Plättlagg 7 plättar

En användbar plättlagg av gjutjärn med trähandtag och plats för 7 plättar. Pannan har en naturlig egenskap av jämn och snabb värmefördelning som är perfekt för att få den ultimata stekytan. För bästa resultat ska alltid matfett användas! Denna panna kommer länge vara favoriten i hushållet.

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.

Bra att känna till om gjutjärn
- Gjutjärn mår bäst av att hettas upp och kylas ned gradvis. Hetta därför först upp pannan på medelvärme ett par minuter innan råvarorna läggs i. På så vis uppnås optimal värmefördelning och du förebygger att pannan blir ojämn i botten p.g.a för snabb upphettning.
- När du lagar mat i gjutjärnskärl berikas maten naturligt med järn. Undvik därför syrlig mat som tomater, vin och citron, då smakupplevelsen kan försämras när råvarorna kommer i kontakt med järnet. Ingredienserna kan även ge upphov till ljusa och gråaktiga ?äckar på pannans stekyta. Fläckarna är dock endast kosmetiska och försvinner av sig själva med fortsatt användning av pannan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023