AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vinstopp från AdHoc som förseglar flaskan och håller den lufttät. Platt design så att flaskan passar perfekt i kylskåpsdörren.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Modern House - Sontell Vinset Glas 18 delar Klar

Vinset i 18 delar med rödvinsglas, vitvinsglas samt vattenglas från norska Modern Houses Sontell-serie.

Bygg enkelt upp din vinglassamling med detta praktiska vinset i 18 delar med allt du kan tänkas behöva för att kunna avnjuta dina favoritviner på rätt sätt. I vinsetet från Modern Houses Sontell-serie ingår 6 rödvinsglas, 6 vitvinsglas samt 6 vattenglas i en klassiskt tidlös design, och samtliga glas är tillverkade i fint kristallglas av allra högsta kvalité. Sontell-serien handlar om att vara avslappnad och deras vinset fångar perfekt kollektionens anda med vinglas för alla tillfällen och vinsorter. Vinglasen tål rengöring i diskmaskin utan problem. Se nedan för mått.

I setet ingår:

6 x Sontell Rödvinsglas (Diameter 6 cm, Höjd 23 cm)
6 x Sontell Vitvinsglas (Diameter 5,5 cm, Höjd 20,5 cm)
6 x Sontell Vattenglas (Diameter 7,5 cm, Höjd 9 cm)

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024