Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Viavo Hacka Mezzaluna

Beställ Gefu - Viavo Hacka Mezzaluna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Viavo Hacka Mezzaluna inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Denna hacka från Gefu med vackra namnet Viavo Mezzaluna hjälper dig snabbt och enkelt att skära eller hacka lök, vitlök, salladsblad och örter. Mezzaluna betyder halvmåne på italienska och det är precis formen som den har.

Se gärna också

Kilner - Fermenteringsset 3 L -33%

Att fermentera (alltså att mjölksyrajäsa) ökar stadigt i popularitet – vi lagar kimchi, pickles och surkål mer än vi någonsin gjort. Förutom att resultatet blir väldigt gott så är det ett enkelt sätt att ta tillvara på årets skörd och förlänga råvarornas livstid. Det tar sin lilla tid, men å andra sidan sköter processen sig själv!

Med Kilners fermenteringsset blir det svårt att misslyckas. De keramiska stenarna säkerställer att råvarorna alltid är nedsänkta under vätskans yta, och locket med inbyggd luftsluss säkerställer att inga bakterier tar sig in och förstör jäsningsprocessen.

Enkelt recept på fermenterad rödkål:
1,5 rödkålshuvud
2,5 äpplen
22 korianderfrön
3 msk salt 15 enbär
1 liter vatten

Skiva rödkålen fint, kärna ur och riv äpplena. Mortla kryddorna. Blanda allt i en stor skål, ”massera” gärna kålen för att frigöra alla vätskor. Packa kålblandningen tight i fermenteringssetet och häll på vattnet. Lägg på de keramiska stenarna. Ta bort eventuella rester runt öppningen. Förslut burken och fyll luftslussen med vatten. Låt stå i rumstemperatur (17,8-24 grader) i minst 4-6 veckor. Smaka av regelbundet och häll upp kålen i en lufttät burk när du är nöjd med smaken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Bergs Potter

Se alla produkter
Soundbar

Soundbar från JBL

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Vintage

Se alla produkter