Gefu - Treppo Multihackare/Skärare

Beställ Gefu - Treppo Multihackare/Skärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Treppo Multihackare/Skärare inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Med Treppo multihackare från tyska Gefu får du smidigt och lätt grönsaks- eller fruktbitar i den storlek du vill ha, även lämplig till ost och potatis. Det ingår två olika storlekar på skärgallret, ett för riktigt små kuber (7x7 mm) och ett för lite större (13x13 mm).

Du rengör smidigt plastpressen som går den genom gallret med en medföljande liten kam, innan du lägger in den i diskmaskinen. På undersidan sitter små gummifötter, för en stadig halkfri upplevelse.

Se gärna också

Satake - Outdoor Hamburgerpress -25%

Hamburgarpress i gjutjärn med en diameter på 14 cm från japanska Satakes Outdoor-serie.

Forma och laga till härligt energigivande smashburgers på vandringen med denna smarta hamburgarpress i högkvalitativt gjutjärn från japanska Satake. Hamburgarpressen från Outdoor-serien är speciellt framtagen för vildmarkslivet och packas enkelt ned i campingryggsäcken med sin ringa storlek på bara 14 cm i diameter. Satakes hamburgarpress är tillverkat i hållbart gjutjärn som tål riktigt varma temperaturer och har ett vackert handtag i bränt trä.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffepressar

Kaffepressar från Bialetti

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Cooee

Se alla produkter
Julstjärnor

Julstjärnor från Star Trading

Se alla produkter
Julstjärnor

Julstjärnor från Watt & Veke

Se alla produkter