Gefu - Switchy Äppel-/Mangoskärare

Beställ Gefu - Switchy Äppel-/Mangoskärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Switchy Äppel-/Mangoskärare inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Switchy från Gefu förvandlar enkelt ditt krispiga äpple till åtta aptitretande bitar samtidigt som den tar bort kärnhuset åt dig. Byt skärinsats och du kan lätt dela din mango i två saftiga halvor, och separera kärnan.

Se gärna också

Kilner - Fermenteringsset 3 L -33%

Att fermentera (alltså att mjölksyrajäsa) ökar stadigt i popularitet – vi lagar kimchi, pickles och surkål mer än vi någonsin gjort. Förutom att resultatet blir väldigt gott så är det ett enkelt sätt att ta tillvara på årets skörd och förlänga råvarornas livstid. Det tar sin lilla tid, men å andra sidan sköter processen sig själv!

Med Kilners fermenteringsset blir det svårt att misslyckas. De keramiska stenarna säkerställer att råvarorna alltid är nedsänkta under vätskans yta, och locket med inbyggd luftsluss säkerställer att inga bakterier tar sig in och förstör jäsningsprocessen.

Enkelt recept på fermenterad rödkål:
1,5 rödkålshuvud
2,5 äpplen
22 korianderfrön
3 msk salt 15 enbär
1 liter vatten

Skiva rödkålen fint, kärna ur och riv äpplena. Mortla kryddorna. Blanda allt i en stor skål, ”massera” gärna kålen för att frigöra alla vätskor. Packa kålblandningen tight i fermenteringssetet och häll på vattnet. Lägg på de keramiska stenarna. Ta bort eventuella rester runt öppningen. Förslut burken och fyll luftslussen med vatten. Låt stå i rumstemperatur (17,8-24 grader) i minst 4-6 veckor. Smaka av regelbundet och häll upp kålen i en lufttät burk när du är nöjd med smaken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Gustavsberg

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BRUNS

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Ferm Living

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Spode

Se alla produkter