Gefu - Kulinar Dekorationssked 2-pack Rostfri

Beställ Gefu - Kulinar Dekorationssked 2-pack Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Kulinar Dekorationssked 2-pack Rostfri inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Kulinar Dekorationssked 2-pack hjälper dig att skapa utsökt dekoration oavsett om det är till aptitretaren, varmrätten eller efterrätten - att dekorera vackert har aldrig varit enklare!Med de praktiska Kulinar dekorationsskedar kan du skapa de mest fantasifulla spiraler, vågor, prickar eller till och med skriva på vilket fat eller tallrik som helst Ett set med två skedar med olika spetsstorlekar för enkel dosering och kreativ dekor.

Ta bara upp lite sås i skeden, lägg skedens spets mot tallriken och börja skapa, Skedarna är utformade med en fin hällpip för exakta linjer och detaljerade mönster. De ergonomiskt utformat handtagen gör att skeden ligger bekvämt i handen när du arbetar. .

Se gärna också

Gefu - Gasbrännare Fuego -25%

Gasbrännaren Fuego med 1 timmes bränntid från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Med Gefus gasbrännare Fuego karamelliserar du snabbt ett lager maräng eller toppen av en crème brûlée. Eller varför inte använda den för att snabbt bränna av skalen på grillade grönsaker som tomater och paprikor? Med Fuego är möjligheterna många! Gasbrännaren har en praktisk design som gör att den ligger bekvämt i handen under användning, och den är även barnsäker och utrustad med en smart bas i plast som gör att du enkelt kan förvara den ståendes på en väl utvald plats i köket. Fuegos flamma är justerbar så att man lätt kan uppnå önskat resultat med temperaturer på upp till 1300 °C, och efter att gasen har tagit slut är det bara att fylla på med vanlig tändgas – en full laddning räcker ungefär för en hel timmes bränntid.

Köp till gas för gasbrännare som också finns att köpa på Cervera!

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servetter

Servetter från IHR

Se alla produkter
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från Scanpan

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Smeg

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Global

Se alla produkter