Sidan innehåller annonslänkar

Foodsaver - Vakuumlåda 1,2 L

Beställ Foodsaver - Vakuumlåda 1,2 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Foodsaver - Vakuumlåda 1,2 L inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Vakuumlåda om 1,2 L för FoodSaver vakuumförpackare. Genom att vakuumpacka maten håller den dubbelt så lång tid i kylen och upp till fem gånger längre i frysen.

Lådan är perfekt för att spara rester, förberedda måltider eller förvara färska grönsaker. Genom att förlänga hållbarheten på maten kan du minimera hur mycket mat som hamnar i soporna och hjälper därför till mot matsvinnet.

Matlådorna i tålig Tritan-plast är rep-, lukt- och fläcktåliga. De går att använda i diskmaskin och mikrovågsugn (ej lock) samt är stapelbara.

Se gärna också

Satake - Outdoor Hamburgerpress -25%

Hamburgarpress i gjutjärn med en diameter på 14 cm från japanska Satakes Outdoor-serie.

Forma och laga till härligt energigivande smashburgers på vandringen med denna smarta hamburgarpress i högkvalitativt gjutjärn från japanska Satake. Hamburgarpressen från Outdoor-serien är speciellt framtagen för vildmarkslivet och packas enkelt ned i campingryggsäcken med sin ringa storlek på bara 14 cm i diameter. Satakes hamburgarpress är tillverkat i hållbart gjutjärn som tål riktigt varma temperaturer och har ett vackert handtag i bränt trä.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smarta ljuskällor

Smarta ljuskällor från Philips

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Electrolux

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter