Sidan innehåller annonslänkar

Foodsaver - Vakuumlåda 0,7 L

Jämför produkt Foodsaver - Vakuumlåda 0,7 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Foodsaver - Vakuumlåda 0,7 L i kategorin Övriga köksredskap här hos oss.

Produktinformation

En vakuumlåda på 0,7 L för FoodSaver vakuumförpackare. Genom att vakummpacka maten får den dubbelt så lång hållbarhet i kylen och upp till fem gånger längre i frysen.

Den passar perfekt för att spara rester, förberedda måltider eller färska grönsaker. Genom att förlänga hållbarheten på maten kan du minimera hur mycket mat som hamnar i soporna och hjälper därför till mot matsvinnet.

Matlådorna är gjorda av tålig Tritan-plast och är rep-, lukt- och fläcktålig. De går att använda i diskmaskin och mikrovågsugn (ej lock) samt är stapelbara.

Se gärna också

Bosch MSZV6FS1

<p><strong>Tillbeh&ouml;rspaket vakuumpump MSZV6FS1&nbsp;Bosch</strong></p> <p><strong>Vakuumpump f&ouml;r luftt&auml;t matf&ouml;rvaring</strong><br />Vakuumpump som h&aring;ller maten fr&auml;sch l&auml;ngre och minskar matsvinnet. Vakuumpumpen f&ouml;rvandlar enkelt din ErgoMixx stavmixer till ett effektivt system f&ouml;r matf&ouml;rvaring under vakuum. Matl&aring;dor och zip-p&aring;sar f&ouml;r vakuumf&ouml;rvaring som h&aring;ller maten fr&auml;sch l&auml;ngre i kylen, frysen eller skafferiet.</p> <p><strong>L&aring;dor f&ouml;r vakuumf&ouml;rvaring</strong><br />Det enkla s&auml;ttet att h&aring;lla maten fr&auml;sch l&auml;ngre. Med de stapelbara vakuuml&aring;dorna &auml;r det enkelt att f&ouml;rvara dina favoriter i kylen, frysen eller skafferiet. De &auml;r gjord av Tritan som &auml;r h&aring;llbart, smakneutralt och g&aring;r att anv&auml;nda i mikrov&aring;gsugn och att diska i maskin.</p> <p><strong>Zip-p&aring;sar f&ouml;r vakuumf&ouml;rvaring</strong><br />Zip-p&aring;sarna f&ouml;r vakuum &auml;r perfekta f&ouml;r att h&aring;lla maten fr&auml;sch l&auml;ngre i kylen, frysen eller skafferiet. De &auml;r gjorda av h&aring;llbar, BPA-fri, plast i flera lager. De &auml;r &aring;teranv&auml;ndningsbara och g&aring;r att diska under rinnande vatten eller i maskin.</p> <p><strong>Ing&aring;r i paketet</strong><br />Paketet inneh&aring;ller vakuumpump, vakuuml&aring;da (1,2 l), 3 sm&aring; (1,2 l) och 3 stora (3,8 l) vakuum zip-p&aring;sar.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Anders Petter

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Spotlights

Spotlights från Global

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från LAVERA

Se alla produkter