Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Osthyvel Rostfritt stål

Beställ Fiskars - Norden Osthyvel Rostfritt stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Norden Osthyvel Rostfritt stål inom kategorin Osthyvlar.

Produktinformation

Osthyvel från Fiskars serie Norden i rostfritt stål för halvhårda ostar som gouda- och edamerost.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.

Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära. .

Se gärna också

Westmark - Gallant Osthyvel -25%

Från Westmark och deras serie Gallant kommer denna osthyvel. Stabil i sin design och högklassig kvalitet från Tyskland. Mycket skarpt blad som ger dig fina oskskivor och bladet är bekvämt att hålla i.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Craft

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Mobiltelefoner

Mobiltelefoner från Doro

Se alla produkter
Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare från Audio Pro

Se alla produkter