Sidan innehåller annonslänkar
Rig-Tig

Rig-Tig - Grow-It Örtkruka Grå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med färska örter blir maten så mycket godare - i en sallad, pasta eller i en god gryta. Grow-It örtkruka från RIG-TIG erbjuder att smart sätt att förvara dina örter i köket. Krukan har en smart självvattnande funktion, med inbyggd dränering och utrymme för extra vatten på botten, så att örternas rötter kan suga upp vatten precis när de behöver. Den kommer dessutom med ett praktiskt rep, så att du kan välja om du vill ha den stående eller upphängd. Designad av Tina Bjørn Midtgaard and Christian Bjørn.


Jämför produkt Rig-Tig - Grow-It Örtkruka Grå online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rig-Tig - Grow-It Örtkruka Grå i kategorin Örtkrukor här hos oss.

Kategori: Örtkrukor
Artikelnummer: 112842

Från kunskapsbanken

Eva

Eva eller EVA kan syfta på Eva (namn) – ett kvinnligt namn Eva – den första kvinnan enligt Bibeln, se Adam och Eva

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.