Galantino - Olivolja Anfora Fantasio 500 ml Röd

Beställ Galantino - Olivolja Anfora Fantasio 500 ml Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Galantino - Olivolja Anfora Fantasio 500 ml Röd inom kategorin Oljor.

Produktinformation

En medel fruktig extra Jungfruolivolja eller även kallad kallpressad olivolja av hög kvalitet från Galantino. För att en olivolja ska få kallas kallpressad måste den utvinnas direkt ur oliver under en stängt övervakad process, där temperaturen inte får överstiga 27 grader.

Tillverkad i Italien och tappad i ett dekorativt handgjort keramikkrus i tre olika färgutföranden att välja mellan.Olivolja är en av grundpelarna i medelhavsköket och kan användas till det mesta. Att steka i, till bakningen, i vinägretten, som smaksättare på pasta, soppan och grillade grönsaker.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från SodaStream

Se alla produkter
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Konstsmide

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Yaxell

Se alla produkter