TenderFlame - TenderFlame Iris Öppen Spis 50 cm Mörkgrå


Beställ TenderFlame - TenderFlame Iris Öppen Spis 50 cm Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TenderFlame - TenderFlame Iris Öppen Spis 50 cm Mörkgrå inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

TenderFlame Iris Eldstad har en stilren design med runda former i ett modernt betongutseende. Med mått på 50x24 cm och en vikt på endast 10 kg är det enkelt att placera den öppnaspisen från TenderFlame Iris i det rum som behagar.

TenderFlame Iris blir en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den och är den optimala kaminen för rum utan skorsten. Använd TenderFlame Iris som en dekorativ värmegivande kamin inomhus för de svalare kvällarna eller samla vänner och familj runt lägerelden ute på terrassen eller i trädgården.

Njut av vackra lågor på ett säkert och miljövänligt sätt. Lågan brinner endast när det miljövänliga bränslet TenderFuel kommer i kontakt med veken i TenderFlame Iris och likväl andra produkter från TenderFlame avger TenderFlame Iris Eldstad varken några giftiga partiklar, sot eller rök vid användning.TenderFlame Iris Eldstad är likt andra produkter från TenderFlame enbart avsedd att användas ihop med det miljövänliga och ofarliga bränslet TenderFuel.

TenderFuel ger din TenderFlame stora lågor på ett säkert sätt. TenderFlame Iris rymmer 1,05 l TenderFuel och brinner endast när bränslet kommer i kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du säkert kan fylla på med bränslet TenderFuel samtidigt som den stora lågan dansar.

Från kunskapsbanken

Iris

Iris kan syfta på: