Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Öppen Spis 60 cm

-20%

Beställ Tenderflame - Öppen Spis 60 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Öppen Spis 60 cm inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

Fristående Eldstad från TenderFlame en idealisk lösning för alla rum utan skorsten. En modern eldstad som enkelt placeras på golvet i vardagsrummet eller ute på altanen.

TenderFlame Fristående Eldstad har en betongliknande bas och glas som skyddar dom vackert dansande lågor. Med TenderFlame Fristående Eldstad skapar du en trivsam atmosfär där det behagar.

Skapa stora vackra lågor som varken avger någon sot, rök eller annan obehaglig doft. TenderFlame Fristående Eldstaden från TenderFlame är avsedd till att enbart användas ihop med det miljövänliga och säkra bränslet TenderFuel.

TenderFuel är ett revolutionerande bränsle framtaget för produkter från TenderFlame. Bränslet är miljövänligt och avger inte någon rök eller sot vid eldning.

TenderFuel är inte brandfarligt och brinner endast ihop med veken i din TenderFlame. TenderFuel gör det därför möjligt att fylla på tanken medan lågan brinner på ett säkert sätt.TenderFuel köps separat.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen.