Strömshaga

Strömshaga - Fotogenlampa Rak Hög Frostat glas

Kontrollera pris

Köp nu

Vacker fotogenlampa från Srömshaga i rökgrått glas, med brännrör i klarglas och brännare i nickel. Strömshagas fotogenlampor är framtagna i syfte att belysa platser där det inte finns elektricitet. Såsom på mindre båtar, i fritidshus och på balkonger eller altaner. OBS! Brännröret kan behöva justeras för att hamna rakt. När glaset är rakt används metallklämmorna på brännaren för att stabilisera. Fyll upp lampan med ca 2/3 lampolja och låt veken dra 20-30 minuter innan lampan tänds för att få en fin låga. Inklusive en veke. lampolja, säljs separat. Vid en eventuell kris så rekommenderas att ha en fotogenlampa hemma. Källa Civilförsvarsförbundet


Beställ Strömshaga - Fotogenlampa Rak Hög Frostat glas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Fotogenlampa Rak Hög Frostat glas inom kategorin Oljelampor.

Läs mer...
Kategori: Oljelampor
Artikelnummer: 130980
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termometrar

Termometrar från ETI

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Eva Solo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Eva

Eva eller EVA kan syfta på Eva (namn) – ett kvinnligt namn Eva – den första kvinnan enligt Bibeln, se Adam och Eva