Strömshaga

Strömshaga - Fotogenlampa 28 cm Grön Rand

Kontrollera pris

Köp nu

Strömshaga har tagit fram en mängd vackra fotogenlampor i olika storlekar, modeller och färger. Alla har en klassisk lite lantlig stil och går att mixa och matcha med varandra i en oändligt många varianter.


Beställ Strömshaga - Fotogenlampa 28 cm Grön Rand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Fotogenlampa 28 cm Grön Rand inom kategorin Oljelampor.

Läs mer...
Kategori: Oljelampor
Artikelnummer: 130982
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Bitz

Se alla produkter
Grillar  pizzaugnar

Grillar pizzaugnar från Outdoorchef

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dan

Dan är ett mansnamn med olika betydelser. Den 31 december 2019 fanns det enligt SCB 22 655 män som har förnamnet Dan i Sverige. Av dessa har 11 703 namnet som tilltalsnamn.

Champion

Champion kallades under den äldre medeltiden en kämpe, som mot en på förhand utfäst belöning, i envig företrädde den ene av parterna, om denne på grund av kön, ålder eller vanförhet var ur stånd att själv deltaga. De som utövade detta yrke hörde vanligen till de lägsta klasserna i samhället och ansågs som ärelösa. De bar en läderklädnad och särskilt föreskrivna vapen och fick ej kämpa till häst eller visa sig inom skrankorna utan rakat huvud. I en senare tid betecknades med champion en riddare, som trädde inom skrankorna för att försvara en förolämpad dam, ett barn och så vidare. Ännu förekommer vid den engelske regentens kröning den seden att en så kallad champion utmanar till strid var och en, som inte erkänner den nye konungen (drottningen) såsom laglig suverän över hela det brittiska väldet. Ordet har under senare tider fått vidsträckt användning bland idrottsmän, som därmed betecknar en person, som inom någon idrottsgren förvärvat sig mästerskapet, championship på engelska.

Body

Body kan syfta på: Body (klädesplagg) – damtopp eller en typ av damunderkläder för överkroppen Body (tidskrift) – svensk bodybuildingtidning Electronic body music – musikgenre