Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Grön

Beställ Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Grön inom kategorin Ölglas.

Produktinformation

Crispy Eightball från Frederik Bagger är perfekt för den vackra efterrätten, frukostjuicen eller din favoritdrink. Ger en inbjudande och vacker dukning både till vardags som till fest.

Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet.

Se gärna också

Aida - Passion Connoisseur Ölglas 40 cl 2-pack -25%

Set med 2 ölglas med en volym på 40 cl vardera från danska aidas Passion Connoisseur-serie.

Avnjut din favoritöl på ett helt nytt sätt med dessa vackert utformade ölglas från aida. Vare sig du föredrar en tjeckisk lager eller en amerikansk pale ale så kommer du snart att märka att ölglasen från Passion Connoisseur-kollektionen inte bara bidrar med en elegant design med sina smala stjälkar och mjuka linjer, utan också att den geniala formgivningen gör så att ölens smak förhöjs så att de allra minsta detaljerna stiger fram och gör det till en smakupplevelse som du aldrig tidigare har varit med om. Glasen har inte bara en modern design utan är även tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité för användning under många år framåt. Glasen går att diskas i maskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Orrefors

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Magnor

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från WMF

Se alla produkter
Timers

Timers från BENGT EK

Se alla produkter