Sidan innehåller annonslänkar

Aftex Aloclair Munskölj Mot Blåsor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aftex Aloclair Plus Munskölj bildar en skyddande hinna som fäster på munslemhinnan och skapar en mekanisk barriär över de drabbade områdena och lindrar på så sätt smärtan från de exponerade nervändarna. Aftex Aloclair Plus Munskölj främjar läkning och hjälper till att hantera smärtan som orsakas av små sår i munnen såsom de som orsakas av aftösa sår, inflammation i munslemhinnan med smärtsamma sår/blåsor , mindre sår, skav och sår orsakade av tandställningar och illasittande tandproteser och kirurgiska sår. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Munvård från andra varumärken

Jordan Clean Borsthuvud 2-pack

Munvård från Jordan

Se vad Jordan har inom Munvård.
The Humble Co. Tandborste 5-pack

Munvård från The Humble Co.

Här har vi samlat Munvård från The Humble Co..

Se gärna också

The Humble Co. 2 x Tandborste Utbytbart Huvud Soft Blå 3pack

The Humble Co Tandborste Utbytbart Huvud Soft Blå är en tandborste som är 100% biologiskt nedbrytbar. Tack vare att den är gjord på hållbart odlad bambu. Borsthuvudet är gjort på högkvalitativ nylon-6 och hela lådan som produkten kommer i är miljövänlig och gjort på återvunnet material som kan slängas med det ekologiska soporna. När du är klar med ett borsthuvud byt bara enkelt ut till ett nytt, vilket ingår i förpackningen. Innehåller tre stycken utbytbara borsthuvuden. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024