Sidan innehåller annonslänkar

Alpha Plus Kalcium Magnesium

Beställ Alpha Plus Kalcium Magnesium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alpha Plus Kalcium Magnesium inom kategorin Multimineraler.

Produktinformation

Kalcium och magnesium används bland annat av musklerna för sammandragning och avslappning. De är också nödvändiga element för att bygga upp och bibehålla starka ben hos vuxna och barn.

I Alpha Plus Kalcium Magnesium 100 tab finns kalcium och magnesium med hög biotillgänglighet i proportionerna 21. Produkten är helt vegansk och innehåller även Piperin, svartpepparextrakt, som bidrar till att öka biotillgängligheten hos mineraler. .

Multimineraler från andra varumärken

Upp till 27% rabatt
Mineral Optimal

Multimineraler från HELHETSHÄLSA

Se produkter inom Multimineraler från HELHETSHÄLSA.
Upp till 20% rabatt
Magnesium Kalcium 80/40 mg

Multimineraler från HOLISTIC

Utforska allt inom Multimineraler från HOLISTIC.
Upp till 15% rabatt
Life Kalcium Magnesium D3

Multimineraler från LIFE

Här har vi samlat Multimineraler från LIFE.

Se gärna också

Magnesium Kalcium Optimal -15%

Magnesium/ KalciumOptimal från Helhetshälsa är ett för kroppen lättupptagligt tillskott av magnesium och kalcium. Kalcium bidrar bland annat till att bibehålla en normal benstomme och normala tänder. I kroppen hittar vi kalcium i bland annat skelettet. Förutom att vara en viktig komponent i skelettet bidrar även kalcium till matsmältningsenzymernas normala funktion, till en normal muskelfunktion samt till en normal energiomsättning och neurotransmission. Magnesium spelar även en roll för skelettet då det bidrar till att bibehålla en normal benstomme och normala tänder. Dessutom bidrar magnesium till att minska trötthet och utmattning , till en normal muskelfunktion samt till en normal energiomsättning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023