Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Søholm Solvej Mugg 30 cl Creamy sand

Beställ Aida - Søholm Solvej Mugg 30 cl Creamy sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Søholm Solvej Mugg 30 cl Creamy sand inom kategorin Muggar.

Produktinformation

Søholm Solvej Mugg utan öra 30 cl Creamy sand från Aida är den perfekta muggen för att njuta av din favoritdryck, en stilren och modern mugg som passar perfekt till din frukost eller kvällsfika. Passar perfekt för att servera både varma och kalla drycker och muggens storlek på 30 cl gör att den är lätt att hålla och passar både för dagliga och speciella tillfällen.Kombinera med mugg, skål och tallrik för att få en komplett servis.Finns i fler färger och tål maskindisk.

Muggar från andra varumärken

Upp till 44% rabatt
Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Chocolate

Muggar från Eva Solo

Se produkter inom Muggar från Eva Solo.
Upp till 30% rabatt
Bitz - BITZ Mugg 19 cl Wood/Ocean

Muggar från Bitz

Missa inga bra priser på Muggar från Bitz.
Upp till 36% rabatt
Marimekko - Unikko Mugg 2 dl 2-pack

Muggar från Marimekko

Visa produkter inom Muggar från Marimekko.
Upp till 35% rabatt
Villeroy & Boch - Crafted Breeze Mugg med öra 35 cl

Muggar från Villeroy & Boch

Utforska allt inom Muggar från Villeroy & Boch.
Upp till 50% rabatt
Stiernholm - Mörke Mugg 32 cl Svart

Muggar från Stiernholm

Här har vi samlat Muggar från Stiernholm.
Upp till 25% rabatt
Denby - Studio Grey Accent Mugg 40 cl

Muggar från Denby

Se vad Denby har inom Muggar.

Se gärna också

Wrendale Design - Wrendale Design Ho, Ho, Ho Mugg 31 cl -25%

En underbar mugg vid namn Ho, Ho, Ho med ett charmigt jultema från Wrendale Design.

Denna kopp är tillverkad i högkvalitativt fint benporslin av Royal Worcester som är ett av de äldsta kvarvarande engelska porslinsmärkena.

Porslinsmuggen är lika perfekt för att själv njuta en varm kopp kaffe, te eller varför inte glögg med under julen, som den är att ge bort som en julklapp som kommer att vara ett älskat julpynt under många år framöver då dess charmiga djurmotiv tilltalar alla åldrar.

Muggen kommer bli en lika älskad ägodel hos såväl djurälskaren som den som inte kan få nog av julpynt hemma. Den mysiga juldesignen på muggen består av en vacker illustration från Wrendale Design bestående av en underbar giraff, helt insvept i en festlig röd- och vitrandig halsduk. Orden Ho, Ho, Ho är dekorerat på insidan av muggen.

Wrendale Designs produkter är designade av Hannah Dale och motiven kommer från Hannah Dales handmålade akvareller som hon hämtar mycket av inspirationen till från naturen vid sitt hem på landsbygden i Lincolnshires, England.

Julmuggen är en fröjd såväl som julprydnad som att använda dagligen under hela vinterhalvåret. Det går utmärkt att värma upp en kopp kaffe, te eller choklad i mikrovågsugnen och när du druckit färdigt kan muggen stoppas i diskmaskinen redo för nästa gång vilket gör den lämplig för dagligt bruk under hela december och självklart även därefter!

Muggen Ho, Ho, Ho från Wrendale Design har inte bara en mysig och gullig illustration utan hela muggen är designad i samma fina känsla då denna porslinskopp rymmer 31 cl varm dryck och är 8 cm hög och 8 cm i diameter. Ungefär lika stora som klassiska Muminmuggar från Arabia med andra ord!

Kombinera gärna porslinsmuggen med liknande produkter från Wrendale Designs vars övriga julkollektion och även andra lika underbara och roliga muggar med djurmotiv också finns att köpa på Cervera.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023