Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Earth Mugg Lergods 8x9,5 cm

Beställ Afroart - Earth Mugg Lergods 8x9,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Earth Mugg Lergods 8x9,5 cm inom kategorin Muggar.

Produktinformation

Muggen Earth från Afroart är skön att hålla i med sitt rejäla handtag och robusta design, perfekt till te, kaffe eller varm choklad. Tillverkad av handgjort lergods med ljus grå glasyr med små svarta fläckar.

Tål att köras i diskmaskin. Eftersom varje mugg är handgjord kan utseendet variera något i form och storlek.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Muggar från andra varumärken

Upp till 44% rabatt
Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Chocolate

Muggar från Eva Solo

Se produkter inom Muggar från Eva Solo.
Upp till 30% rabatt
Bitz - BITZ Mugg 19 cl Wood/Ocean

Muggar från Bitz

Missa inga bra priser på Muggar från Bitz.
Upp till 36% rabatt
Marimekko - Unikko Mugg 2 dl 2-pack

Muggar från Marimekko

Visa produkter inom Muggar från Marimekko.
Upp till 35% rabatt
Villeroy & Boch - Crafted Breeze Mugg med öra 35 cl

Muggar från Villeroy & Boch

Utforska allt inom Muggar från Villeroy & Boch.
Upp till 50% rabatt
Stiernholm - Mörke Mugg 32 cl Svart

Muggar från Stiernholm

Här har vi samlat Muggar från Stiernholm.
Upp till 25% rabatt
Denby - Studio Grey Accent Mugg 40 cl

Muggar från Denby

Se vad Denby har inom Muggar.

Se gärna också

Wrendale Design - Wrendale Design Fox In Poppyfield Mugg 40 cl -25%

En mysig mugg vid namn Fox In Poppyfield med ett fint djurmotiv från Wrendale Design.

Denna kopp är tillverkad i högkvalitativt fint benporslin av Royal Worcester som är ett av de äldsta kvarvarande engelska porslinsmärkena.

Porslinsmuggen är lika perfekt för att själv njuta en varm kopp kaffe, te eller varför inte glögg med under julen, som den är att ge bort som en julklapp då dess charmiga djurmotiv tilltalar alla åldrar.

Porslinsmuggen kommer bli en älskad ägodel hos djurälskaren då den fina designen på koppen består av en vacker illustration från Wrendale Design bestående av busig räv i ett vallmofält, som tillsammans med drycken i porslinskoppen garanterat får dig eller den som ska få denna mugg i present på bra humör.

Wrendale Designs produkter är designade av Hannah Dale och motiven kommer från Hannah Dales handmålade akvareller som hon hämtar mycket av inspirationen till från naturen vid sitt hem på landsbygden i Lincolnshires, England. Så även denna mugg i benporslin.

Porslinskoppen är lämplig för dagligt bruk då den går att värmas upp i mikrovågsugnen med kaffe, te eller choklad i och när du druckit färdigt kan denna kopp med djurmotiv stoppas i diskmaskinen redo för nästa gång!

Muggen Fox In Poppyfield från Wrendale Design har inte bara en mysig och gullig illustration utan hela muggen är designad i samma fina känsla. Denna porslinskopp rymmer 40 cl varm dryck och är 12 cm hög och 9 cm i diameter.

Kombinera gärna porslinsmuggen med liknande produkter från Wrendale Design vars övriga lika underbara och roliga koppar med djurmotiv och även kollektionen med Wrendale Designs julmuggar också finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023