Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mortel Grino 7,7 cm

Jämför produkt Gefu - Mortel Grino 7,7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Mortel Grino 7,7 cm i kategorin Mortlar här hos oss.

Produktinformation

Liten mortel som är perfekt när man bara ska krossa lite kryddor till att ha i exempelvis en dressing. Den snygga och härdade insidan på denna handgjorda mortel bidrar till ett perfekt resultat vid malning, med hjälp av pipen är det lätt att hälla över sina malda kryddor.

Se gärna också

Gefu - Mortel Grino 13,5 cm Svart -25%

Mortel Grino 13,5 cm är perfekt när man ska krossa kryddor till att ha i exempelvis en dressing eller till matlagningen.

Den härdade insidan på denna snygga, handgjorda mortel, bidrar till ett perfekt resultat vid malning, med hjälp av pipen är det sen lätt att hälla över sina malda kryddor ner i kastrullen. Kolven är ergonomiskt utformad och krossar enkelt hårda korn av peppar och andra kryddor.

Morteln Grino finns i fler storlekar och tål maskindisk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Assietter

Assietter från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter
Avfallshinkar

Avfallshinkar från Brabantia

Se alla produkter