Sidan innehåller annonslänkar
Sjöstrand

Fransk Kaffepress 800 ml Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sjöstrands French Press låter dig avnjuta perfekt presskaffe för alla kaffestunder. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med en spegelblank finish, passar in i många miljöer och är snygg att servera direkt ur. Kannans dubbla väggar gör att kaffet hålls i perfekt temperatur tillsammans med en press som ger oöverträffbar filtrering. Pressilen kan plockas isär för enkel rengöring. För bästa kafferesultat följ nedan instruktioner Häll upp grovkornigt kaffe i kannan. En rundad matsked kaffe per 1,25 dl vatten. Koka upp vatten och avvakta till temperaturen sjunkit till 92-96°C, vilket är den optimala temperaturen för att brygga kaffe. Häll i vattnet och vänta i 4 minuter. Pressa ner silen och låt stå under någon minut så att smaken blir kraftig och god.


Beställ Fransk Kaffepress 800 ml Rostfri på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Fransk Kaffepress 800 ml Rostfri inom kategorin Mjölkskummare.

Kategori: Mjölkskummare
Artikelnummer: 112238
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dualit

Dualit är en brittisk tillverkare av köksmaskiner av olika slag. Företaget började sin tillverkning i Storbritannien under 1940-talet.