Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Rapido Mjölkskummare 3x21 cm

Jämför produkt AdHoc - Rapido Mjölkskummare 3x21 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Rapido Mjölkskummare 3x21 cm i kategorin Mjölkskummare här hos oss.

Mjölkskummare från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Severin - Mjölkskummare Spuma 700 ml

Mjölkskummare från Severin

Missa inga bra priser på Mjölkskummare från Severin.
Upp till 25% rabatt
Bialetti - Bialetti Mjölkskummare 33 cl Svart

Mjölkskummare från Bialetti

Missa inga bra priser på Mjölkskummare från Bialetti.
Upp till 25% rabatt
Westmark - Brasilia Plus Mjölkskummare

Mjölkskummare från Westmark

Visa produkter inom Mjölkskummare från Westmark.
Upp till 25% rabatt
Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Svart

Mjölkskummare från Rig-Tig

Visa produkter inom Mjölkskummare från Rig-Tig.
Bodum - Chambord Mjölkskummare 0,15 L

Mjölkskummare från Bodum

Se produkter inom Mjölkskummare från Bodum.
Smeg - Smeg 50

Mjölkskummare från Smeg

Missa inga bra priser på Mjölkskummare från Smeg.

Se gärna också

Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Vit -9%

Elektrisk mjölkskummare från danska RIG-TIGs klimatsmarta Foodie-serie.

Lyxa till det på morgnarna och servera dig själv en riktigt god cappuccino med hjälp av denna elektriska mjölkskummare från RIG-TIGs Foodie-serie. Med sin moderna och funktionella design gör sig Foodie-mjölkskummaren perfekt för vardaglig användning och kan med sina 3 program skumma både varm och kall mjölk, samt värma upp mjölk utan att skumma den. Mjölkskummaren rengörs enkelt tack vare den Teflon-täckta insidan som med sin non-stick-yta praktiskt förhindrar att mjölken skållar den och lämnar spår efter sig. De medföljande visparna och locket tas även de enkelt bort för lätt separat rengöring efter användning. Mjölkskummaren har en höjd på 19,5 cm och är fullt återvinningsbar.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023