Smeg Classic Mikrovågsugn 38cm MP322X1 (rostfritt stål)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med Smeg Classic inbyggd mikrovågsugn MP322X1 kan du värma upp dina delikatesser snabbt och enkelt, och kontrollerna är enkla och intuitiva. Design Linea-estetiken gör denna mikrovågsugn till ett konstverk.

Den eleganta men enkla och ergonomiska designen kompletterar varje. Kapacitet Kapaciteten på 22 l räcker för hela familjen.

Funktioner Smeg har 6 funktioner som inkluderar avfrostning efter tid, avfrostning efter vikt, pizzafunktion och mer. Grillfunktion Ugnen grillar allt du vill med dörren stängd, så du slipper tänka på vädret och istället kan fokusera på exempelvis sallad eller annat.

LED-skärm Få fullständig översikt över apparaten tack vare den användarvänliga LED-skärmen som visar vald funktion, temperatur och tid. Interiör Denna ugn har en glödlampa för en bättre överblick.

Dessutom möjliggör det rostfria hålrummet med keramikbelagd bas jämn värmefördelning med mindre energiförbrukning. Säkerhetsfunktioner Mikrovågsugnen levereras med ett barnlås som låser ugnsfunktionerna,och se till att dina barn inte kan leka med enheten. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024