Sidan innehåller annonslänkar

Bosch BFL524MS0

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mikrovå;gsugn BFL524MS0 Bosch InbyggnadsmikroMikrovå;gsugn BFL524MS0 i rostfri design fö;r inbyggnad i 38 cm nisch. Garanterat lyckat resultat med AutoPilotMed de automatiska programmen i AutoPilot7 blir resultatet bra – per automatik.

Du behö;ver bara lä;gga in maten, ange vikten och vä;lja ett av de 7 fö;rinstä;llda automatiska programmen, 4 upptiningsprogram och 3 matlagningsprogram. Det gö;r det lä;tt att lyckas till 100 % – oavsett om det gä;ller kö;tt, fisk eller dessert.

Spara tid med hö;g prestanda, max effekt 800 WBosch BFL524MS0 tinar, vä;rmer och tillagar maten extra snabbt med 5 effektlä;gen 90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 800 W. Lä;ttanvä;ndStyrning med LED-display ä;r bekvä;m och enkel att anvä;nda.

LED-displayen har ett behagligt vitt ljus. Elektronisk dö;rrBFL524MS0 har en elektronisk dö;rr som ö;ppnas bekvä;mt med bara ett fingertryck.

Roterande glastallrikGlastallriken har 25,5 cm i diameter. 20 literMikrovå;gsugnen har 20 liters volym. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024