Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Meti Måttkanna 500 ml

Beställ Gefu - Meti Måttkanna 500 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Meti Måttkanna 500 ml inom kategorin Måttsatser.

Produktinformation

Meti måttkanna från tyska Gefu är en oumbärlig hjälp i matlagningen och bakningen. De tydliga markeringarna på det värmebeständiga glaset gör att vätskor och torra ingredienser kan mätas snabbt och exakt.

Kannan rymmer 500 ml och har följande måttbeteckningar– ml / cc – fl. oz – cups (US)– socker– mjöl– risMeti måttkanna finns också i en storlek på 1000 ml. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Måttkopp 4 delar Röd -26%

Mått i ett praktiskt set om 4 delar som smidigt kan förvaras i varandra för att skapa yteffektivitet i ditt kök.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Zwiesel

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Iittala

Se alla produkter