Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Wood Måttsked

Jämför produkt Afroart - Wood Måttsked online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Wood Måttsked i kategorin Måttsatser här hos oss.

Produktinformation

En vacker måttsked i olivträ från Afroart, rymmer drygt 1 msk. Den lilla måttskeden tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya.

Undvik att diska i diskmaskin och smörj in skeden med olivolja regelbundet så håller den längre.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Måttsatser från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
WMF - Måttbägare 0,5 L

Måttsatser från WMF

Se produkter inom Måttsatser från WMF.
Jonas - Köksmått 5 dl

Måttsatser från Jonas

Visa produkter inom Måttsatser från Jonas.
Upp till 30% rabatt
Kockums - Måttbringare 0,7 L Grå

Måttsatser från Kockums

Missa inga bra priser på Måttsatser från Kockums.
Upp till 27% rabatt
Oxo - Good Grips Måttkanna vinklad 500 ml

Måttsatser från Oxo

Missa inga bra priser på Måttsatser från Oxo.
GastroMax - Gastromax Måttkanna 1 L

Måttsatser från GastroMax

Här har vi samlat Måttsatser från GastroMax.
Upp till 25% rabatt
Gefu - Meti Måttkanna 500 ml

Måttsatser från Gefu

Här har vi samlat Måttsatser från Gefu.

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Gul -25%

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023