Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Raw Tallrik rektangulär 31,5x20 cm Northern Green

269 kr 192 kr-29%
Kontrollera pris

Köp nu

Rektangulär tallrik i stengods som passar för uppläggning av till exempel sushi eller snittar. Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller och utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.


Jämför produkt Aida - Raw Tallrik rektangulär 31,5x20 cm Northern Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Tallrik rektangulär 31,5x20 cm Northern Green i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 112561
Visa fler

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Northern

Northern kan syfta på: Northern (Kenya) – tidigare provins i Kenya under kolonialtiden

Gogreen

Gogreen är ett livsmedelsföretag. Bönor, ärter och linser samt mjölkfria mejeriprodukter gjorda på havre och soja är exempel på produkter från företaget. Gogreen är en del av Lantmännen Cerealia. Gogreen finns i Sverige, Finland och Norge.