Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Aware Nätpåse S/M/L 3-pack

Beställ Gefu - Aware Nätpåse S/M/L 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Aware Nätpåse S/M/L 3-pack inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Nätpåsar från tyska Gefu att förvara frukt och grönsaker i. Praktiskt att ta med till butiken när du ska handla.

Bra att även använda till förvaring i t.ex. kylskåpet därhemma, dras åt med dragsko.

Påsarna kommer i 3-pack i tre olika storlekar, S, M och L. Kan tvättas i maskin i 30 °C. .

Se gärna också

Martinex - ABC Teburk 15x9,5x8 cm -25%

Teburk i plåt som mäter 15x9,5x8 cm med ett alfabetsinspirerat Muminmotiv från finska Martinex.

Förvara dina tepåsar både smart och organiserat med denna snyggt designade teburk från det finska hemföretaget Martinex. Teburken är tillverkad i plåt och har ett medföljande lock som håller tätt tack vare det inbyggda spännlåset så att ditt favoritte håller sig fräscht under en längre tid och smakar lika bra efter flera månader som det gör när det precis har blivit inköpt. Plåtburken är inte bara riktigt användbar utan har även en snygg design med bokstäver från alfabetet samt flera spännande figurer från Mumindalen som har valt ut sina favoritbokstäver. Vilken bokstav har din favoritkaraktär valt? Teburken mäter 15x9,5x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk samt noggrann torkning för bäst resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Gefu

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Aida

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Muurla

Se alla produkter