Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Cotto Matlåda Borstat Natur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matlådor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
ECOlunchbox - Bento Wet Box Matlåda rund

Matlådor från ECOlunchbox

Visa produkter inom Matlådor från ECOlunchbox.
Upp till 55% rabatt
Lékué - Stretchlock 15 cm Transparent

Matlådor från Lékué

Se produkter inom Matlådor från Lékué.
Upp till 40% rabatt
Design Letters - To Go Thermo Lunchbox  0,53 L Food Nude

Matlådor från Design Letters

Visa produkter inom Matlådor från Design Letters.
Upp till 35% rabatt
Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 17x9 cm 1,7 L

Matlådor från Pyrex

Se produkter inom Matlådor från Pyrex.
Kilner - Burk 1 L take away

Matlådor från Kilner

Missa inga bra priser på Matlådor från Kilner.
SISTEMA - To Go Matlåda Ass

Matlådor från SISTEMA

Missa inga bra priser på Matlådor från SISTEMA.

Se gärna också

Zwilling - Vakuumform Borosilikatglas Rektangulär 2 l

Denna vakuumform i borosilikatglas från Zwilling klarar allt. Tillaga maten i ugnen, ställ fram den fina glasformen på bordet för servering och om rester blir över kan du enkelt använda det medföljande locket och vakuumförpacka maten. Vakuumfunktionen ser till att din mat bibehåller både smak och näringsämnen upp till 5 gånger längre än mat som förvaras utan vakuum. Den här vakuumformen går utmärkt att använda för förvaring av pålägg och ost då vakuumet håller varorna färska och smakrika. Eller varför inte baka en läcker paj till efterrätt? Det är bara att fylla formen med innehåll, stoppa in den i ugnen och servera!

Vakuumförpacka matresterna, påläggen eller pajen genom att stänga locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och trycka på munstyckets knapp för att luften ska sugas ut. På några få sekunder har du vakuum förvarat innehållet och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Denna vakuumbox i glas tål både frys och kyl samt diskmaskin. Den går även utmärkt att värma i mikrovågsugn och ugn då den är värmetålig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser även till att din mat inte påverkas av frysskador. Med den här i ditt hem har du alltid färsk och välsmakande mat tillgänglig i både kyl och frys! Vakuumpumpen säljes separat.

Men det tar inte slut där, underlätta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden på behållarens lock och därmed spåra vad du har hemma samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024