Sidan innehåller annonslänkar

Almonds Cinnamon Milk Chocolate

Beställ Almonds Cinnamon Milk Chocolate på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Almonds Cinnamon Milk Chocolate inom kategorin Mat Dryck.

Produktinformation

En spännande smakkombination av mandlar, kanel och god mjölkchoklad. Det påminner om julen och man tänker automatiskt att det skulle passa bra med en god kopp te eller kaffe till.

Mjölkchoklad med mandel och kanel från Chokay säljs i påsar, så att du enkelt kan dela med dig av det goda, och den är dessutom glutenfri och lämplig för vegetarianer. Produkten har en hög kakaohalt, med kakao från hela kakaobönor, och naturligtvis inget tillsatt socker.

Kolhydraterna kommer enbart från naturliga ingredienser som kakao och hela nötter. Högt protein- och fiberinnehåll kan bidra till långsammare och bättre matsmältning, ett mer stabilt blodsocker och lägre blodsockerstegring.

Visste du att produkter med hela kakaobönor innehåller betydligt högre halter av proteiner och fibrer än produkter som är gjorda på vanlig kakao? Chokladen passar även för diabetiker. Chokays produkter är UTZ-certifierade för att säkerställa miljöfokus, hållbarhet och rättvis distribution i alla led &ndash hela vägen från kakaoplantagerna. .

Mat Dryck från andra varumärken

Upp till 54% rabatt
Organic Greens

Mat Dryck från SUPERFRUIT

Se vad SUPERFRUIT har inom Mat Dryck.
Upp till 32% rabatt
Blåbär Torkade

Mat Dryck från RAWPOWDER

Utforska allt inom Mat Dryck från RAWPOWDER.
Upp till 15% rabatt
Te Choco

Mat Dryck från YOGI TEA

Här har vi samlat Mat Dryck från YOGI TEA.
Upp till 15% rabatt
Surkålsjuice

Mat Dryck från BIOTTA

Här har vi samlat Mat Dryck från BIOTTA.
Upp till 15% rabatt
11 plus 11 Juice

Mat Dryck från RABENHORST

Se vad RABENHORST har inom Mat Dryck.
Upp till 15% rabatt
Steviadroppar Vanilj

Mat Dryck från NICK`S

Här har vi samlat Mat Dryck från NICK`S.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023