Produktinformation

Mörk choklad med mandlar och havssalt från Chokay har en hög kakaohalt från hela kakaobönor och naturligtvis inget tillsatt socker. Kolhydraterna kommer enbart från naturliga ingredienser som kakao och nötter.

Högt protein- och fiberinnehåll bidrar till långsammare och bättre matsmältning, ett mer stabilt blodsocker och lägre blodsockerstegring. Mörk choklad med mandlar och havssalt från Chokay är laktos- och glutenfri, samt lämplig för vegetarianer och veganer.

Se gärna också

Paleo Crunch Energy Bar

Kleen Paleo Crunch energy bar är en energibar fullproppad av naturliga och ekologiska ingredienser som nötter och bär. Inga konstigheter och himla gott. Paleo Crunch Energy Bar är en enerigbar med ekologiska och naturliga ingredienser som nötter och bär. Den är vegansk och Paleo och innehåller inga onödiga tillsatser.Passar både vuxna och barn. KLEEN Paleo Crunch Energy Bar är det perfekta mellanmålet att ta med på tur i fjället, skogen, på stranden eller som mellanmål efter träningen. Barsen ger dig energi för att klara av just det du älskar. Att vandra, cykla, åka skidor eller kanske lata dig. Paleokost har senaste åren blivit en populär och omtalad diet som även brukarkallas stenålderskost och går ut på att äta naturlig mat som man anser att människan är skapt för att äta. Grönsaker, nötter, bär, kött, ägg m.m. Man väljer däremot bort bland annat spannmål, socker och mjölkprodukter. Oavsett om man gillar kosteneller inte så är det svårt att förneka hur gott det är med naturliga nötter och bär. Speciellt i dessa smaskiga bars. Paleo Crunch Energy bar finns i 3 goda smaker: The Nutty One är härligt nötig precis som den låter! Razpberry Bliz smakar helt underbart gott av sommarhallon! Coco Go Nuts ger dig tropiska drömmar!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024