Sidan innehåller annonslänkar

Alkaline Herbs

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Yogi Tea Alkaline är ett basiskt te framställt av en sammansättning milda aromatiska örter maskros och lavendel som ger både fin smak och doft. I vår moderna tid då allting går så snabbt är det inte alltid lätt att få i sig balanserade och basiska måltider.

Men det är ändå viktigt att du medvetet och uppmärksamt tar hand om dig själv. Om du unnar dig att njuta av detta basiska te framställt på en sammansättning av aromatiska örter, kommer du att återfå din inre balans och kunna ta del av bästa naturliga ingredienser.

Underbara milda örter som maskros och väldoftande lavendel ger detta te dess egna och speciella karaktär. Ett te som smakar så bra kommer att få dig att önska ännu en kopp.

Om ingredienserna Lavendelblomma - återfinns vilt runt hela Medelhavet men odlas över hela världen. Lavendel har en kryddigt besk och lätt bitter smak och innehåller värdefulla eteriska oljor.

Maskros - En av våra mest kända och spridda vilda växter och ses ofta som ogräs. Bladen smakar mycket aromatiskt de har en syrlig och lite bitter smak som passar perfekt i sallader, smoothies och naturligtvis också i läckra teer.

Citrongräs - Citrongräs innehåller eteriska oljor och har en kraftig citronfräsch smak. Växten tillhör grässläktet och används huvudsakligen i det asiatiska köket. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mat Dryck från andra varumärken

Upp till 46% rabatt
Organic Greens

Mat Dryck från SUPERFRUIT

Se vad SUPERFRUIT har inom Mat Dryck.
Upp till 20% rabatt
Blåbär Torkade

Mat Dryck från RAWPOWDER

Utforska allt inom Mat Dryck från RAWPOWDER.
Upp till 15% rabatt
Surkålsjuice

Mat Dryck från BIOTTA

Här har vi samlat Mat Dryck från BIOTTA.
Müsli

Mat Dryck från PERSGÅRDEN

Se produkter inom Mat Dryck från PERSGÅRDEN.
Plommi

Mat Dryck från RABENHORST

Utforska allt inom Mat Dryck från RABENHORST.
Nyponte

Mat Dryck från TEEKANNE

Visa produkter inom Mat Dryck från TEEKANNE.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024