Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mandolinjärn V-Skärare

Beställ Gefu - Mandolinjärn V-Skärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Mandolinjärn V-Skärare inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

Mandolinjärnet Violi 2.0 med medföljande fingerskydd från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.Med denna smarta V-skärare kan du skiva och skära alla möjliga sorters grönsaker och rotfrukter i vilka former som än behagas. Vill du skära tunna skivor tomater, aubergine och squash för en hemlagad rataouille, eller varför inte strimla gurka för en hemmagjord tzatziki? Då är detta köksredskapet du letar efter! Mandolinjärnet är inställbart, och du kan välja mellan 5 olika tjocklekar, och medföljer gör även extra bladinsatser för juliennestrimlor samt ett fingerskydd som håller dina händer säkra under användning

Violi 2.0 är utöver detta också utrustad med fötter som förhindrar glid och håller mandolinen på plats medan du preppar dina råvaror.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Marimekko

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från HELHETSHÄLSA

Se alla produkter
Knivset

Knivset från Global

Se alla produkter
Kaffepressar

Kaffepressar från Bodum

Se alla produkter