Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mandolinjärn Stål

Beställ Gefu - Mandolinjärn Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Mandolinjärn Stål inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

Mandolinjärn i rostfritt stål med inställbara skärtyper och ett medföljande fingerskydd från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.Skär dina grönsaker i alla möjliga former med det inställbara mandolinjärnet Laola från Gefu. Ge din sallad det där lilla extra genom att enkelt ställa in om du vill ha räfflade eller platta skivor, eller varför inte tunna julienne-strimlor? Testa något nytt varje dag och se vad som passar just din sallad bäst! Som om inte det var nog så är Laola också speciellt utvecklad för att du ska kunna strimla och skiva med enkelhet, och har fötter som både förhindrar glid och har en inställbar lutning så att du kan skära upp dina grönsaker på just det sättet som känns bäst för dig

Medföljer gör även ett fingerskydd som gör att du lätt kan preppa dina råvaror helt utan risk.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bords- och vägglyktor

Bords- och vägglyktor från Tenderflame

Se alla produkter
LED-ljus

LED-ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Pimpernel

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från HOLISTIC

Se alla produkter