Sidan innehåller annonslänkar

Alpha Plus Magnesium Synergi

Jämför produkt Alpha Plus Magnesium Synergi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alpha Plus Magnesium Synergi i kategorin Magnesium här hos oss.

Produktinformation

Alpha Plus Magnesium Synergi kombinerar tre olika magnesiumformer – magnesiumbisglycinat, magnesiumcitrat och magnesiumoxid – för bästa möjliga upptag kombinerat med hög halt elementärt magnesium. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion samt till normal psykologisk funktion.

Magnesium från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Trippel Magnesium

Magnesium från PURENESS

Se vad PURENESS har inom Magnesium.
Upp till 20% rabatt
Magnesium 120mg

Magnesium från HOLISTIC

Visa produkter inom Magnesium från HOLISTIC.
Upp till 15% rabatt
Nordbo Good Night Magnesium

Magnesium från NORDBO

Utforska allt inom Magnesium från NORDBO.
Upp till 20% rabatt
Magnesiumtaurat

Magnesium från BETTER YOU

Utforska allt inom Magnesium från BETTER YOU.
Upp till 15% rabatt
Cal-Mag 600-300 mg Refill 60 tabletter

Magnesium från GREAT EARTH

Missa inga bra priser på Magnesium från GREAT EARTH.
Upp till 15% rabatt
Magnesium optimal, 100 kap

Magnesium från HELHETSHÄLSA

Utforska allt inom Magnesium från HELHETSHÄLSA.

Se gärna också

Life Magnesium + B6 -15%

Magnesium är den fjärde rikligast förekommande mineralen i människokroppen och finns representerat i kroppens alla celler. En vuxen kropp innehåller ca 28 g magnesium varav ca 60–65 % finns lagrat i benstommen, 35–40% i muskler och vävnader och ca 1% i kroppsvätskorna. En del av benmassans magnesiumförråd används som buffert för att jämna ut eventuella fluktrationer i kroppsvätskorna. Magnesium har en roll i över 300 biologiska och enzymatiska funktioner i kroppen. Magnesium finns i mat som: sojabönor, nötter, frön, torkade fikon, vetegroddar, citroner, grapefrukt, mörkgröna grönsaker samt i nötter och frön. Tanniner, oxalater och fytinsyra är ämnen som hämmar upptaget av magnesium. Fördelar med Magnesium: bidrar till att minska trötthet och utmattning bidrar till elektrolytbalansen - bidrar till normal energiomsättning bidrar till nervsystemets normala funktion bidrar till normal muskelfunktion bidrar till normal proteinsyntes bidrar till normal psykologisk funktion bidrar till att bibehålla normal benstomme bidrar till att bibehålla normala tänder har en roll i celldelningsprocessen Vitamin B6 bidrar till: normal cysteinsyntes normal energiomsättning nervsystemets normala funktion normal homocysteinomsättning normal protein- och glykogenomsättning normal psykologisk funktion normal bildning av röda blodkroppar immunsystemets normala funktion att minska trötthet och utmattning att reglera hormonaktiviteten

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023