Sidan innehåller annonslänkar

Alpha Plus Magnesium Synergi

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Alpha Plus Magnesium Synergi kombinerar tre olika magnesiumformer – magnesiumbisglycinat, magnesiumcitrat och magnesiumoxid – för bästa möjliga upptag kombinerat med hög halt elementärt magnesium. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion samt till normal psykologisk funktion.

Se gärna också

Epsomsalt Lugnande

Magnesiumsulfat är ett salt som innehåller ämnena magnesium, svavel och syre. Saltet har kombinerats med lavendelolja för dess avslappande effekt, lavendelblomman innehåller en substans som heter linalool, som kan bidra till att nervsystemet slappnar av. Epsomsalt kan användas för att främja avslappning på ömma och stela muskler, minska svullnad, hjälpa kroppen att minska på stress samt för att lindra irriterad hud, exempelvis klåda, utslag eller insektsbett då saltet har en lugnade och välgörande effekt på huden. Epsomsalt har många olika användningsområden. Vi delar några av våra favoriter här: • I badet för avslappning och för att lindra stress samt muskelspänningar. Tillsätta ca 2 dl salt i badvattnet, epsomsaltet löser upp sig i vattnet. • Fotbad för mjuka och lena fötter, tillsätt 0,5–1 dl salt i en balja med varmt vatten. • Gör en egen kroppskrubb genom att blanda 1 del kallpressad olja med två delar salt och några droppar eterisk olja för härlig doft. • Ansiktsmask, tillverka en egen ansiktsmask med hjälp av vatten, lera och 1–2 matskedar salt. • Gör en kompress för att minska på svullnad, genom att lägga 1–2 matskedar salt i en skål med varmt vatten, blötlägg sedan en handduk som du lägger på det drabbade området. • Rengöring av ytor i hemmet, som köksbänk och badrum. Blanda saltet med vatten och använd på ytan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024