Sidan innehåller annonslänkar

Active Liver

Beställ Active Liver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Liver inom kategorin Maghälsa.

Produktinformation

Active Liver är en sammansättning av flera växtextrakt och kolin. Flera av våra vanliga hälsoproblem i västvärlden idag har ursprung från felaktiga levnadsvanor och dålig kosthållning.

Vi rör på oss för lite, äter och dricker fel. Fokus hamnar ofta på levern och dess funktion i kroppen.

Normal leverfunktion är nödvändig för att flera av kroppens funktioner och utrensningsmekanismer ska fungera. För av levern och resten av kroppen ska må bra är det också viktigt att tänka på att äta balanserat, dricka mycket vatten och minska alkoholintaget.

Active Liver innehåller kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion och normal fettomsättning. Active Liver innehåller utöver kolin även extrakt av parkslide, kronärtskocka, gurkmeja, vindruvsbladextrakt och svartpeppar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Maghälsa från andra varumärken

Nordbo Mage Soft

Maghälsa från NORDBO

Utforska allt inom Maghälsa från NORDBO.
Ultratarm

Maghälsa från HOLISTIC

Utforska allt inom Maghälsa från HOLISTIC.
Naturlig Fiber Classic

Maghälsa från HUSK

Se produkter inom Maghälsa från HUSK.

Se gärna också

Naturlig Fiber Classic

Användning: Vuxna och barn över 12 år: En tesked (2.5 g), morgon och kväll. Blanda i ett glas vatten, juice eller smoothie och drick omedelbart. Du kanockså strö HUSK Mage i balans över din yoghurt eller andra kalla rätter. Tänk på att HUSK Mage i balans alltid skall blandas i ett fullt glas vatten(minst 250 ml per 5 g). Att blanda i en alltför liten mängd vätska kan orsaka förstoppning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023