Fuji Electric RSG-09 KMCB/ROG-09 KMCBN

Beställ Fuji Electric RSG-09 KMCB/ROG-09 KMCBN på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fuji Electric RSG-09 KMCB/ROG-09 KMCBN inom kategorin Luftvärmepumpar.

Produktinformation

Luftvä;rmepump RSG-09 KMCB /ROG-09 KMCBN Fuji Electric EnergieffektivFuji Electrics nya KM-serie med luftvä;rmepumpar stå;r fö;r extremt god energieffektivitet. Detta tack vare den effektiva DC rotary kompressorn, en expanderad yta på; vä;rmevä;xlare och en innovativ inverterstyrning, på; så; vis utnyttjas energin mer effektivt.Fö;rutom en optimal luftströ;msspridning ö;ver vä;rmevä;xlaren i innerdelen, ger de nya precisionsbladen i flä;kthjulet ä;ven en extremt lå;g ljudnivå;.

Tystgå;endeRSG-09 KMCB /ROG-09 KMCBN Slim Nordic Inverter KMCBN ä;r en vidareutveckling av storsä;ljaren LECAN.Det ä;r ett mycket tystgå;ende aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade flä;kten i inomhusdelen ger denna en ä;nnu effektivare spridning av vä;rmen eller kylan. Fö;r nordenKMCBN ä;r speciellt tillverkad fö;r vå;rt nordiska klimat och har en mycket hö;g vä;rmekapacitet ä;nda ner till -30 °C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket fö;rbä;ttrar energieffektiviteten ytterligare.KMCBN ä;r driftssä;ker och energibesparande.

En sä;ker investering som bå;de reducerar energifö;rbrukningen samt fö;rbä;ttrar komforten.Denna vä;rmepump ä;r lä;mplig fö;r 10-100 m² och den har 10-gradersfunktion. Underhå;llsvä;rme med ett knapptryckRumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på; fjä;rrkontrollen stä;llas in till +10 °C underhå;llsvä;rme.

Fjä;rrkontroll och appstyrningVä;rmepumpen styrs via den intelligenta fjä;rrkontrollen som ger mö;jlighet till mä;ngder av smarta instä;llningsmö;jligheter.Genom att skaffa tillbehö;ret AirPatrol kan du ä;ndra vä;rmepumpens driftslä;ge, temperaturinstä;llning samt flä;kthastighet via en app i din smartphone. Enheten kan ä;ven larma vid lå;g eller hö;g rumstemperatur, strö;mavbrott och serviceintervaller.

Liten storlekKMCBNs innedel mä;ter endast 268x840 mm, vilket gö;r den mycket lä;ttplacerad i alla typer av innemiljö;er. Det gö;r den också; mycket lä;mplig som utbytespump fö;r ä;ldre vä;rmepumpar.

Lä;mplig fö;r 25-100m2 * *Tag ä;ven hä;nsyn till,klimatzon, planlö;sning och energifö;rbrukning En luftvä;rmepump ä;r en kompletterande vä;rmekä;lla till husets befintliga vä;rmesystem Installation av luftvä;rmepumpAv hä;nsyn till miljö;n ä;r det inte tillå;tet att sjä;lv installera sin luftvä;rmepump. Luftvä;rmepumpar anvä;nder ett speciellt kö;ldmedium som kan bidra till vä;xthuseffekten och skada ozonskiktet om det skulle lä;cka ut eller slä;ppas ut i atmosfä;ren.

Av den anledningen må;ste luftvä;rmepumpar enligt lag installeras av ett fö;retag som har kylcertifikat och av en installatö;r med personligt kylcertifikat. Det innebä;r att din Elon-butik må;ste se till att det efterfö;ljs nä;r du kö;per din luftvä;rmepump hos oss, bå;de via elon.se och direkt i butik.

Givetvis kan vi hjä;lpa dig med den installationen.Vid kö;p på; elon.se så; skickas din luftvä;rmepump till en Elon-butik som kan hjä;lpa dig med att boka/utfö;ra en godkä;nd installation. Fö;r att kunna hä;mta ut denna luftvä;rmepump frå;n butiken så; behö;ver du antingen boka installation av den lokala Elon-butiken eller uppge din installatö;rs certifieringsnummer vid upphä;mtning av produkten.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordstabletter

Bordstabletter från House Doctor

Se alla produkter
Vinställ

Vinställ från Born in Sweden

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från House Doctor

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter