Gejst - Molekyl Ljusstake Magnetkulor 43 cm 2-pack Svart

Beställ Gejst - Molekyl Ljusstake Magnetkulor 43 cm 2-pack Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Molekyl Ljusstake Magnetkulor 43 cm 2-pack Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Molekyl från Gejst är en magnetisk ljusstake i unik design som för tankarna till de små beståndsdelar som bygger upp vårt universum. Molekyl består av ett metallrör med en magnet och hela 50 metallkulor i två olika storlekar.

Du skapar enkelt din egen personliga design på Molekyl genom att justera kulorna och arrangera dem så som du vill ha dem. Oändliga variationsmöjligheter erbjuds genom att kulorna kan fästas på alla rörets sidor.

I detta 2-pack medföljer två ljusstakar och för ännu större effekt kan flera Molekyl-ljusstakar kombineras. Den starka magneten gör att du till och med kan sätta ljusstaken på en hylla och fästa metallkulor under hyllplanet.

Låt din kreativa sida blomstra med den här lekfulla och nytänkande ljusstaken i hemmet. Finns i olika fina färger att välja mellan. .

Se gärna också

Born in Sweden - Stumpastaken Set - 9 hål, Korklåda, Galler, Tändstickor Svart -25%

Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.

Detta är ett set och däri ingår:
- Själva Stumpastaken med plats för 9 ljus
- Ett galler
- En praktisk korklåda, där du förvarar ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands
- Tändstickor

Med ett galler till din Stumpastake förvandlar du ljusstaken till en häll där du kan hålla mat och dryck varm! Gallret blir till exempel perfekt att ställa en tekanna på, eller varför inte glöggen till jul?

Ljusstaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Korkbasen är tillverkad i återvunnen kork. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Nybro Crystal

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Gustavsberg

Se alla produkter
Lysrör

Lysrör från Philips

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Husqvarna

Se alla produkter