AdHoc - Limbo Värmeljusvärmare 16x5 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Limbo Värmeljusvärmare 16x5 cm från Adhoc. En stilren värmare för mat och tekannor men en stor yta som säkerställer att maten håller sig varm.

Ljuslyktor och värmeljushållare från andra varumärken

Upp till 38% rabatt
Kosta Boda - Polar Ljushållare 33x28 cm Vit

Ljuslyktor och värmeljushållare från Kosta Boda

Utforska allt inom Ljuslyktor och värmeljushållare från Kosta Boda.
Magnor - Skyline Lux Lykta 12x15 cm Kolgrå

Ljuslyktor och värmeljushållare från Magnor

Här har vi samlat Ljuslyktor och värmeljushållare från Magnor.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 12x16 cm Klar

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av att du sätter värmeljus i ljuslyktorna.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med tillexempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 4 cm i diameter
- Vikt 800 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024