Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K9185NEBIHE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K9185NEBIHE Cylinda CylindaK9185NEBIHE ä;rkylskå;petfö;r dig som gillar praktiska funktioner tillsammans med sober design. Med modern industrikä;nsla ger insidan en kä;nsla av vardagslyx.

Kylen har anpassningsbara funktioner som flexibel hylla i dö;rr, flyttbara glashyllor samt hopfä;llbar glashylla. DisplayKylskå;pet har en digital display på; utsidan.

På; kontrollpanelen kan du ä;ndra kyltemperaturen och ä;ven aktivera superkylning och ekonomilä;ge. Panelen har barnlå;s.

SuperkylningFö;r att kyla stora mä;ngder mat och kyla mat snabbt kan du anvä;nda superkylningsfunktionen. FlaskhyllaFlaskhyllan ä;r generö;st tilltagen att passa ä;ven de stö;rre och bredare flaskorna.

Rä;tt fuktighet fö;r frukt och grö;nsakerGrö;nsakslå;dan har ett smidigt vred fö;r att reglera fuktigheten. BelysningKylen har en mycket effektiv LED-belysning som bå;de ä;r energisnå;l och lyser upp vä;l.

Kylskåp från andra varumärken

Whirlpool SW8 AM2Y WR 2

Kylskåp från Whirlpool

Utforska allt inom Kylskåp från Whirlpool.
Smeg kylskåp FS18EV3HX (rostfritt stål)

Kylskåp från Smeg

Visa produkter inom Kylskåp från Smeg.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Missa inga bra priser på Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Här har vi samlat Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Utforska allt inom Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Utforska allt inom Kylskåp från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024