Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K3285XRFHE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K3285XRFHE Cylinda Cylinda K3285XRFHE ä;r ett rostfrittkylskå;pmed hö;g kapacitet, stil och prestanda, fö;r att hå;lla dina fä;rskvaror frä;scha och lä;ttå;tkomliga. Med avancerad Dual flow-teknik och anpassade fö;rvaringsutrymmen ger detta kylskå;p optimala fö;rhå;llanden fö;r dina livsmedel.

Optimal fö;rvaring fö;r fä;rskvarorMed en generö;s hö;jd på; 186 cm och en kapacitet på; 390 liter har Cylinda K3285XRFHE tillrä;ckligt med utrymme fö;r att rymma alla dina fä;rskvaror. Oavsett om det ä;r grö;nsaker, mejeriprodukter, kö;tt eller drycker, kan du lita på; att detta kylskå;p hå;ller dem frä;scha och lä;ttillgä;ngliga.

Jä;mn kylning och optimal luftfuktighetKylskå;pet ä;r utrustat med Dual flow-teknik som sprider kylan jä;mnt i hela skå;pet, vilket ger optimala fö;rhå;llanden fö;r dina livsmedel. Dessutom hjä;lper denna teknik till att bevara rä;tt luftfuktighet, vilket bidrar till att fö;rhindra uttorkning och bevarar livsmedlens kvalitet lä;ngre.

Flexibel fö;rvaring med anpassade utrymmenCylinda K3285XRFHE kylskå;p har fyra justerbara hyllor som ger dig flexibilitet nä;r det gä;ller att organisera dina fä;rskvaror. Dessutom har det en sä;rskilt anpassad grö;nsakslå;da och en kallare lå;da fö;r optimal fö;rvaring av fisk och kö;tt.

Du kan enkelt anpassa utrymmena efter dina behov och hå;lla ordning på; dina varor. Smarta funktioner fö;r bekvä;mlighetKylskå;pet har en praktisk LED-belysning som ger en klar och energieffektiv belysning, vilket gö;r det lä;tt att hitta det du behö;ver.

Det har också; plats fö;r upp till fyra stö;rre flaskor, vilket gö;r det bekvä;mt att fö;rvara drycker och hå;lla dem svala. Stilren design med sä;kerhet i fokusMed sin rostfria design och hö;gerhä;ngda omhä;ngningsbara dö;rr med ett stabilt metallhandtag ger Cylinda K3285XRFHE kylskå;p inte bara en elegant och modern touch till ditt kö;k, utan också; en på;litlig konstruktion.

Kylskåp från andra varumärken

Whirlpool SW8 AM2Y WR 2

Kylskåp från Whirlpool

Utforska allt inom Kylskåp från Whirlpool.
Smeg kylskåp FS18EV3HX (rostfritt stål)

Kylskåp från Smeg

Visa produkter inom Kylskåp från Smeg.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Missa inga bra priser på Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Här har vi samlat Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Utforska allt inom Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Utforska allt inom Kylskåp från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024